Tänään olin taas tovin koulussa, ja sen tovin verran sisäistin, että perjantaina alkaa taas kokeet. Ja se on aika huono tajuta vasta keskiviikkona. Varsinkin jos on näinkin laiska. Koska jos on näin laiska, niin ei sitä sinä tajuamisen päivänä vielä jaksa asioille mitään tehdä, joka jättää ainoastaan yhden päivän valmistautua. Kyllähän minä voin sata sivua helposti sisäistää yhdessä päivässä, enkö voikin? Tietenkin voin. Ja pienempiinkin kokeisiin voin siinä sivussa ihan vaivattomasti valmistautua. No problems.

Mutta huomiselle olen asettanut herätyksen kohdalle 6:00 ja aion tosissani nousta jo silloin. Aion käydä suihkussa ja siivota huoneeni, lukea ehkä äidinkielen ryhmäni kirjoituksetkin ja sitten mennä kouluun. Ensimmäisen tunnin jälkeen aion tulla takaisin kotiin lukemaan pätkän matkaa ruotsia ja sitten aion mennä takaisin kouluun tekemään ruotsin sanakokeen ja kuuntelun. Niiden jälkeen tulen kotiin suorittamaan siivouksen loppuun, menen viemään kaiken kirjaston omistaman takaisin omalle paikalleen. Ja sen aion tehdä mahdollisimman salakähmäisesti, jotten vahingossakaan joudu kustantamaan maksuja jotka minulla on sille suunnalle suorittamatta.

Sitten tulen kai taas kotiin ja ehkä syön hiukan, ja sitten opiskelen. Enkä lopeta, ennen kuin edes muutama täky on takaraivoon iskostettu niin lujaa ettei sitä saa sieltä pois vaikka hakkaisi päätä seinään. Ei vaikka kuinka kauan. Ja postista pitäisi tulla kopio eräästä takuutodistuksesta jonka avulla saan terapiani ja psyykelääkkeeni korjaukseen ja ehkä jo ennen joulua takaisin entistä ehompana. Uudet kuulokkeet voisin vai vihkaa vihjaista Joulupukille.

I wanna be you, I wanna be you.

Joku voisi kustantaa minulle kannettavan tietokoneen, kiitos. Tämä romukasa on vähän liian ärsyttävä.